На Волині черговий гуртожитку жорстоко побив 6-класника. ВІДЕО

2
1
На Волині черговий гуртожитку жорстоко побив 6-класника. ВІДЕО
У селі Княгининок 6-класника ліцею побив черговий.

Хлопчик каже: чоловік налетів на нього з кулаками увечері, звинувативши у пустощах – таким чином хотів втихомирити, пишуть "Факти".

Діти, що живуть у кімнаті з Сашком не змогли заступитися за друга, адже дуже злякалися. Щойно мама дізналася про побиття від сина, написала заяву до поліції – нині хлопчик у лікарні, на його обличчі садна та синці. Черговий вже написав заяву на звільнення. А в поліції розпочали кримінальне провадження.

Хлопчик у лікарні, в травматології, на щастя, серйозних травм немає, дитину на три дні залишили під наглядом медиків. Та морально дитина дуже постраждала.

Раніше чоловік працював вчителем географії, після інсульту залишився черговим гуртожитку.

Поспілкуватися з іншими школярами журналістам не дозволили. Психолог ліцею працює з очевидцями побиття, щоб зняти в них стрес.

Чи вчитиметься тут Сашко – мама ще вирішує. Нині обоє намагаються оговтатися від пережитого. У поліції розпочали кримінальне провадження за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень дитині.

Фото на головній – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Діти (особливо чужі) часто бувають нестерпними, але це НІКОЛИ не може бути причиною насильства з боку дорослих (надто педагогів(?).
Відповісти
Це бидло! Такого просто необхідно посадити! Тварина, а ще вчителем було..

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні