--> У Луцьку під час шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» чоловік освідчився коханій. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку під час шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» чоловік освідчився коханій. ВІДЕО

0
2
У Луцьку під час шоу «Коляда з Тетяною Ціхоцькою» чоловік освідчився коханій. ВІДЕО
Лучанку Анастасію Самчук хлопець запросив на різдвяне шоу "Коляда з Тетяною Ціхоцькою" і під час концерту просто на сцені зізнався у своїх почуттях.

Після відповіді дівчини "так" зал здійнявся оплесками. Наречений каже, організувати задумане допомагала майбутня теща, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

"Я був тим часом на заробітках в Польщі. Теща мені запропонувала це. Маса людей, вона була в шоці. Готувалися до цього мабуть місяць", - розповів наречений Михаїл Смолінський.

Майбутня теща Тетяна Самчук разом зі своїм зятем берегли таємницю майже місяць.

"Дзвонить до мене і каже: Тьотя Таня, я хочу щось таке зробити незвичайне. Щось таке, щоб було як ні в кого. Ну і так, як моя менша дочка ходить до Тетяни Ціхоцької в вокальну студію. Я подзвонила до Тетяни і вона каже: залюбки", - розповіла мама нареченої Тетяна Самчук.

Наречена зізнається: про освідчення мріяла давно, але не очікувала, що воно відбудеться настільки романтично.

"Я знала, що так має бути, але не знала в який період. Але коли він вийшов на сцену, я була просто шокована", - зазначила наречена Анастасія Самчук.

Анастасія та Михаїл живуть на сусідніх вулицях. Познайомили їх спільні друзі. Молоді лучани зустрічаються вже 5 з половиною років.

Молодша сестра Анастасії каже, тримати задумане в таємниці було нелегко. Проте, вона щиро рада, що саме їй випала честь виносити букет нареченій на сцену.

"Я звичайно не знала, але мені сказали, що я буду виносити букет. Але потім мені мама сказала, що буде таке, що зроблять пропозицію і що потрібно винести букет і я тоді здогадалась", - розповіла сестра нареченої Ярина Самчук.

Своє весілля Анастасія та Михаїл планують на вересень. Більшість коштів наречений заробив сам.
Теги: шоу, сім'я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні