Дівчинка, яка загубилася у Луцьку, втекла з дитсадка

2
0
Дівчинка, яка загубилася у Луцьку, втекла з дитсадка
Дівчинка, батьків якої розшукували у Луцьку, розповіла, що втекла з дитячого садочка.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів лучанин Назар Літвінчук, який оприлюднив фото та інформацію про дитину у соцмережах.

Нагадаємо, в Луцьку шукали батьків дівчинки, яку знайшли на дитячому майданчику.

«Дівчинку до нашого будинку привели діти, які гралися на дитячому майданчику. Вона підійшла до них і сказала, що втекла з садочка. Голова ОСББ нашого будинку не знала, чия це дитина, а сама ж дівчинка запевнила, що живе в цьому будинку», – сказав Назар Літвінчук.

Дитину помилково привели до його помешкання, звідки згодом викликали патрульну поліцію. Як пізніше з'ясували, дівчинка й справді живе у будинку, куди її привели діти.

«Патрульні прийшли до нас з її татом, і забрали. Все добре», – додав лучанин.

Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дитина пропала з дитячого садочка, по вині виховательки і няні, в той час, коли батьки були на роботі! Ви даєте недостовірну інформацію!
Відповісти
Тобто з змісту статті, випливпє: що все гаразд!!!???? Це ж жах!!!! Як можна загубити дитину!????? Куди дивляться вихователі?!!??? Чи теж вживають спиртне на робочому місці,як і директорка??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні