--> Лучани разом колядували на Театральному майдані | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лучани разом колядували на Театральному майдані

0
-2
Лучани разом колядували на Театральному майдані
Упродовж двох днів на Театральному майдані міста Луцька тривав етнофестиваль «Різдво у Луцьку». Два дні поспіль в центрі міста проводили різноманітні майстер-класи з виготовлення різдвяної зірки та вертепних масок.

Із різдвяно-новорічними святами лучан та гостей міста вітали гурти «Flyzzza», «Rock-H», «Joryj Kloc», Тетяна Ціхоцька, фольк-гурт «Чачка», квартет «Акорд», а також творчі колективи із Луцька та Волині, інших областей України. Відбувалися святково-обрядові дійства, розваги, різдвяний ярмарок.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради

13 січня зі святково-різдвяною програмою на Театральному майдані виступив музичний колектив стародавньої музики з Києва «Хорея Козацька».

Гості фестивалю отримали чудову можливість почути старовинні колядки під акомпанемент унікальних музичних інструментів у неповторному виконанні талановитих артистів.

Відбулась громадська акція “Спільна коляда”. Лучани та гості міста разом колядували й віншували «на щастя, на здоров’я, на добро…».

Учасники та гості святкового дійства разом виконали відому колядку “Нова радість стала”.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні