У Луцьку водій нахабно припаркувався посеред пішохідної доріжки

10
-1
У Луцьку водій нахабно припаркувався посеред пішохідної доріжки
У Луцьку водій "Volkswagen T5 Transporter " припаркувався посеред пішохідної доріжки. Бус перекрив повністю прохід для пішоходів.

Про це написала у групі АвтоАндони Луцька у "Фейсбуці" лучанка Інна Доротій.

Жінка обурюється та публікує фото, як водій припаркувався посеред пішохідної доріжки перекривши прохід.

"Поясніть мені, будь ласка, то тепер норма так перекривати доріжки?
Ну буває всяке. І на тратуар вискочити колесом, щоб інші мали змогу проїхати. І ще купа різних випадків. А так? Йдеш собі по доріжці, йдеш. І оп! А тут воно. І на газоні, і на доріжці", - висловлює обурення лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що? ні вкого не знайшлося цвяха в кишені?..щоб надряпати на тому граті побаження поважати інших..
Відповісти
лоба собі подряпай.... в поліцію тре дзвонити ,а не займатись самоуправством за яке передбачено кримінальна відповідальність.
Відповісти
цвях повністю правий,а ти дідо повний блазень.
Відповісти
От коли такий хам получить так,що 10-м закаже паркуватись як гі вно,от тоді я повірю у наше правосуддя.Цвях і тільки цвях,так,щоб він виклав за ремонт велику сумму.
Відповісти
в тюрмах багато таких цвяхів, сидять на баланді та "люблять" один одного... і все через тупу дурну голову, зробили дурницю і стали вічноми полупокерами.
Відповісти
дідо ти повний _тормоз!!!
Відповісти
Річ у тому, шановний Дідо, що переважна маса населення мислить емоціями, а не головою. Наприклад я довго не розумів вислів: «Тримай ноги в теплі, а голову в холоді». Сучасні українці ще досі не позбулися «совка» в головах: на кухнях будуть рятувати всесвіт, а подзвонити і викликати наряд поліцаїв - хай хтось інший робить. Тому наша задача - доводити до населення, що лишень систематичним тиском на органи влади ми можнмо заставити їх і країну змінюватись на краще. Але це дуже важко
Відповісти
Ви підараси породжені подібними! Вас потрібно каструвати! Бо токі як ви, потім куплять БЛЯХУ, і так відповідно себе ведуть! Так, саме такі ублюдки з цвяхами!
Відповісти
Будете портити чуже майно, НЕ БУДЕТЕ МАТИ СВОГО! Це аксіома життя. Бумеранг не відмінений. В добавок будете молитись, коли будуть вам ламати туки ті, чиє майно пошкодили. Але буде пізно! АЛЕ ТАК БУДЕ!
Відповісти
Погоджуюсь з 777,але це не тільки авт стосується.Люди не те, що не читають і не розуміють законодавство,вони не хочуть це робити.Бо так добре жити і ні за що не відповідати.А недовлада в Луцьку нелегітивна і не відповідальна.До речі номерні знаки у цього "чуда" полтавські.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні