Подробиці страшної аварії на Волині, у якій загинула людина

0
-1
Подробиці страшної аварії на Волині, у якій загинула людина
На автодорозі Луцьк-Ковель трапилась аварія.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Поблизу села Свидники Ковельського району зіткнулися мікроавтобус «Volkswagen T4» та легковий автомобіль «КIA». Водій легковика загинув на місці ДТП.

За кермом автомобіля «КIA», який рухався в напрямку з Луцька до Ковеля, перебував 35-річний житель міста Коломия Івано-Франківської області. Він загинув на місці ДТП,

Пасажирку легковика госпіталізували в реанімацію Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

За кермом «Volkswagen T4» перебував 61-річний житель міста Ковель. Його госпіталізували в травматологію медоб’єднання. Пасажира мікроавтобуса, 56-річного жителя Ковельського району, після надання медичної допомоги не госпіталізували.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група головного управління Національної поліції у Волинській області.



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Поліція Волині закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними та обережними, неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні