--> У Луцьку невакцинованим дітям можуть заборонити ходити до школи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку невакцинованим дітям можуть заборонити ходити до школи

5
2
У Луцьку невакцинованим дітям можуть заборонити ходити до школи
У Луцьку директори шкіл можуть заборонити невакцинованим проти кору дітям відвідувати уроки.

Про це в коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.
За її словами, директори навчальних закладів мають право заборонити невакцинованим проти кору дітям відвідувати уроки.

«Вони мають повне право на основі рішення педагогічної ради не допускати цих учнів до навчання. Я не називатиму школи, але таку установку зробили вже п’ять шкіл Луцька. Вони не в категоричній формі, але дійсно вимагають від батьків повністю вакцинувати дітей. Вважаю, що окрім того, щоб гартувати організм, його потрібно готувати до таких захворювань», – зазначила головна освітянка міста.

До слова, у Луцьку показники охоплення вакцинацією проти кору у віці 2 роки і старше нижчі від середніх по області – лише 72,5%.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В іри прививку можна порішати!
Відповісти
невакцинованим треба заборонити відвідувати школи і дитсадки, а батьків штрафувати.... безграмотний люмпен не дорожить своїм життям і життям оточуючих.
Відповісти
Тоді їм раніше потрібно внести зміни до Конститкуії.Якісь там освітяни можуть заборонити ходити дітям в школу. Я людина і маю свою думку і права. Я НЕДОВІРЯЮ ВАКЦИНІ,НА ЯКІЙ ВІДМИВАЮТЬ ГРОШІ.Ви хочете вакцинуйтеся,а ми ні.Ми надіємось на Господа.Ви не маєте права,чуєте не лякайте нас.Ми не раби,а освічені громадяни України.Подавайте запити до зміни Констмтуції.
Відповісти
правильно , не хочуть досягнень цивілізації , то нехай як печерні люди сидять вдома
Відповісти
А чому вакцинованим дітям боятись невакцинованих, вони ж захищені. Чи всетаки вакцинування це експерименти супрунихи над українцями????
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні