--> Відомо, хто з артистів візьме участь у цьогорічному Національному відборі на «Євробачення» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомо, хто з артистів візьме участь у цьогорічному Національному відборі на «Євробачення»

1
1
Відомо, хто з артистів візьме участь у цьогорічному Національному відборі на «Євробачення»
Всього за право поїхати на конкурс до Ізраїлю змагатимуться 16 претендентів, дехто з яких робитиме це не вперше і навіть не вдруге.

Гурт Kazka, Laud, Tayanna не змогли перемогти торік, тож вирішили спробувати і цього року.

Також у Нацвідборі 2019 свої сили випробовуватимуть Braii, Freedom jazz, YUKO, The Hypnotunez, Brunettes Shoot Blondes, VERA KEKELIA, ЦеШо, Ivan NAVI, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR та KHAYAT.

"...Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу удача не усміхнулася. Приємно, що вони не склали рук, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно", – сказав продюсер Руслан Квінта.

22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах. Нагадаємо, прямі ефіри Національного відбору 2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це шобло називається українські гурти? В їх головах повна деменція!!! І виступати їм в країнах Африки.Від екватору і нижче.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні