У міськраді Ковеля зробили шикарний ремонт у залі засідань

0
5
У міськраді Ковеля зробили шикарний ремонт у залі засідань
У новій розкішній залі засідань виконавчого комітету вже немає столів для запрошених.

Про це повідомляє Район.Ковель.

На фотознімках можна оцінити шикарну обстановку. Ось тільки звичних столів для запрошених на виконком чи нараду вже немає. Самі ж чиновники, керівники установ та організацій, журналісти і просто городяни відтепер змушені тримати документи і писати на колінах.

У мерії це назвали не капітальним, а поточним ремонтом кімнати № 316, на який рішенням Ковельської міської ради від 22 листопада 2018 року № 44/2 виділено 199,92 тисяч гривень. А рішенням від 13 грудня 2018 р. № 45/2 депутати виділили асигнування в розмірі 21,236 тисяч гривень на придбання конференційного стола, для придбання крісел в конференційну кімнату (316 кабінет) – 38,0 тисяч гривень та для придбання дверей в службові кабінети, які розміщені на третьому поверсі адміністративного приміщення, – 89,6 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні