Росіянин пропонував хабар за пропуск в Україну

0
1
Росіянин пропонував хабар за пропуск в Україну
В аеропорту "Київ" (Жуляни), прикордонниками був затриманий громадянин Російської Федерації, який пропонував правоохоронним органам хабар в сумі 200 доларів для того, щоб незаконно потрапити на територію України.

Інцидент стався у вівторок, 8 січня, при цьому прикордонники відмовили у пропуску трьом чоловікам – двом азербайджанцям з рейсу, який прибув з Баку, а також одному росіянину. Про це прес-служба Державної прикордонної служби України.

Дізнавшись про відмову в пропуску, громадянин Російської Федерації вирішив піти звичним для себе способом і спробував підкупити прикордонників. Чоловік запропонував військовослужбовцю гроші в сумі 200 доларів США, щоб він все-таки пропустив його з товаришами через український кордон.

Правоохоронці відмовилися від пропозиції росіянина і відразу на місці зафіксували факт дачі хабара посадовій особі, після чого передали правопорушника в руки поліції. Двом громадянам Азербайджану, яким намагався допомогти їх товариш з Росії, заборонили в'їзд на територію України на три роки і першим же рейсом відправили назад в Баку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні