На Волині діти наколядовані гроші віддали хлопчикові на операцію

0
3
На Волині діти наколядовані гроші віддали хлопчикові на операцію
Діти з села Топільне, що у Рожищенському районі на Волині усі свої наколядовані на Різдво гроші віддали на операцію для Арсена Васєчка.

Про це написала хрещена мама Арсена Вікторія Гурська на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Знайомтеся!!! Це звичайні колядники, але це незвичайні юнаки з с. Топільно, Рожищенського району, а саме: Стас Трофімов, Цісар Назар, Карпець Василь, Шишка Ярослав та Ткачук Роман (прошу вибачення, якщо, можливо, помилилася) - саме вони сьогодні здійснили свій вклад у цю хорошу справу. Хлопці усі свої "наколядовані" гроші, а це 1000 грн., особисто з Різдвяними привітаннями, вручили Арсену.
Від себе особисто та від усієї сім'ї Арсена ми дякуємо саме батькам цих дітей, які так достойно виховують цих майбутніх чоловіків. Це дійсно гідний вчинок. Щиро дякуємо усім за підтримку", - пише волинянка.

Нагадаємо, 7-річному волинянину Арсену Васєчку із села Рудня Рожищенського району, який народився без ока, необхідно 10 000 євро на операцію в Німеччині.

До благородної справи може долучитися кожен, перерахувавши кошти на рахунок у Приватбанку 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570.

Лотоцька Наталія Володимирівна (мама Арсена)

Номер картки мами (Приватбанк): 4149 6293 8032 5571.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні