У Луцькій дитячій поліклініці колють вакцину «від Іри» , – соцмережі

12
3
У Луцькій дитячій поліклініці  колють вакцину «від Іри» , – соцмережі
Аби придбати безпечну вакцину, лучанин звернувся до львів’янки. Та пообіцяла, що вакцину вчасно доставлять кур’єром в Луцьку дитячу поліклініку. Кур’єр не прибув, а медсестра запропонувала вколоти дитині свою вакцину від тієї ж львів’янки Іри. Сказала: «Я брала собі вакцину, ідем, вам вколю, а собі потім в Іри візьму!»

Про це розповів лучанин Віталій Лещук у групі «Теревені про Луцьк» у «Фейсбуці».

«Я, як і багато інших батьків, почав шукати вакцину! А саме тетраксим! В аптеках нема! Треба записуватись, списки уже довгі, а привозять мало. Як в одній аптеці мені сказали, позавчора нам привезли 20 доз, а перед новим роком було 50! – розповідає лучанин. – Ну далі по знайомих, або хто працює хоч приблизно наближено до цього або щось знає чи чув. Багато говорять про жінку зі Львова, яка має та продає вакцини. Звуть її Іра Кратік. Дали номер, Дзвоню. Вакцина є, у Львові, гроші на карту «Приват», і кур’єр зі Львова привезе до Луцька в домовлений день та час. А час тут головне, бо потрібно дитину спочатку показати педіатру, той огляне, дасть дозвіл, і тоді на щеплення!

Домовлялись ми 5 грудня, тоді ж і оплатив 645 гривень. Ціна прийнятна. В приватній клініці 1000+350 педіатр. Домовились на 9 січня – на ранок. Зранку потрібно передзвонити, уточнити час, коли приїде кур’єр.

Сьогодні (9 січня – ред.) о 8-й ранку передзвонив, сказала, через півгодини напише у вайбер, і не написала. О 10:00 дзвоню, каже, кур’єр буде о 12:00!

Об 11:30 ми уже в поліклініці. Педіатр оглянув, все добре. Об 11:45 я уже з донечкою під кабінетом, де роблять щеплення. Займаєм чергу і чекаєм кур’єра. О 12:00 запитую, чи не приїхав він раптом раніше. Не було! Чекаю... і починаю їй дзвонити раз, два, п’ять. О 12:46 приходись смс: «Вибачте, не могла розмовляти, зайдіть в кабінет, назвіть ваше прізвище, і вам вколять!» Відписую, що я тут з 11:45, і ніякого кур’єра не було! І вчора його теж не було, бо я питав, чи можна на вівторок. Відповіла, що кур’єра не буде в середу!

Сидимо далі весь цей час, періодично дзвоню їй без відповіді!
О 13:00 виходить з кабінету дівчина у білому халаті (медсестра, напевно), говорить з цією Ірою по телефону. Називає моє прізвище і каже: «Я брала собі вакцину, ідем, вам вколю, а собі потім в Іри візьму!» – розповідає про ситуацію лучанин.

Робити щеплення дитині Віталій Лещук відмовився. Гроші йому повернули за кілька хвилин без проблем.

«Думаю, кур’єра там і не мало бути. Просто я зарано прийшов. А вакцин там півхолодильника, привезених цією ж Ірою. Просто колють їх тим, хто їх купує у неї. А зберігаються вони в тому ж кабінеті, в тому ж холодильнику, де й інші вакцини. І, в принципі, різниці ніякої, чи вона їх привезла вчора, чи сьогодні. У нас пів-України таких бізнесменів. Просто сказала б, що мої вакцини в поліклініці, платиш – колють, та й усе. (Мені б ще спокійніше було, що вони в поліклініці!) Адже, як не крути, все одно переживаєш (батьки зрозуміють). А не морочити мені голову, що, мовляв, на руки не видаєм, доставляє кур’єр у домовлену годину.

В жодному разі нікого не відмовляю від послуг цієї жінки. Багато хто купив у неї вакцини, і все добре. До того ж, педіатри її знають, і ті, хто колють, теж знають! Так що все ОК!

Але у нас не вийшло! Шукаємо далі", – підсумовує ситуацію лучанин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А телефон тієї шалави іри можна????
Відповісти
Люди не калічте дітей!!
Відповісти
зараз її фамілія Камінська!живе в селі біля луцька
працює старшим фельдшером на Швидкій допомозі
я тільки не розумію чи так можна ,адже кожен день вона на емд до 17 працює...??
Відповісти
Опозорилась Іра Василівна...
Ще не встигла начальником стати а вже такі голосні скандали!!!!
Відповісти
Зараз пробіжиться Іра,по тих ,що треба кабінетах підмаже всім кому треба...це Україна,в нас все можна!!!
Відповісти
Даа ахахах о це так прикол...
Кінець кар'єрі!!))
Відповісти
ага в 10 вже йде по справах!
Відповісти
Взагалі то- це злочин.І підпадає під статтю Кримінально-процесуального Кодексу.Тому,що державний заклад(Кабінет,холодильник)бізнесмени використовують в приватних цілях ,для отримання прибутку.Де головний лікар?Чи він в "долі"?Напишісь заяву в поліцію.
Відповісти
знає закон ділення і тоді все можна
Відповісти
Ірка-шалава, спробуй ще раз свою схему, і закони ділення не спрацюють. А заяву писати марно, менти в долі. Таких підарів треба наказувати особисто. Чула ШАЛАВА?
Відповісти
Люди, якщо вам не потрібно, не звертайтесь, не коліть, не лізьте в чужі Справи. Я купувала в цієї Іри, бо півтора роки чекала по аптеках, щоб не державну індійську, яка калічить дітей. І порадили мені мами, які купували в неї. І все чудово. Вакцину зробили і ніяких нюансів не було. Доречі також 9 числа і особисто Іра принесла в кабінет щеплень. Просто ця людина виручила. А схеми є і будуть.... а не схеми, якщо без вакцин і в садок не пускають, а від державних в дітей ніжки пухнуть і стати не можуть малюки по паро днів! Кому треба то і будуть купувати і не обливайте брудом якщо незнаєте деталей!
Відповісти
В нас була аналогічна ситуація. Ми домовлялись на одну дату, а ця пані не змогла та просила якусь подругу з лікарні вколотив свою вакцину яка була для іншої дитини. Нашу вакцину вона мала передати в заміну тої що нам вкололи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні