Чому жінка, яка померла під мостом у Луцьку, не йшла до пунктів обігріву

2
2
Чому жінка, яка померла під мостом у Луцьку, не йшла до пунктів обігріву
Валентина Кузнєцова, яка жила під мостом у Луцьку, відмовлялася від допомоги соціальних працівників та не хотіла йти до пунктів обігріву.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіла директорка Територіально центру соціального обслуговування у місті Луцьку Галина Шатецька.

Нагадаємо, у суботу, 5 січня, Валентину Кузнєцову, яка понад два роки жила під мостом на вулиці Перемоги у Луцьку, знайшли мертвою. Причина – біологічна смерть з обмороженням.

За її словами, про Валентину Кузнєцову і її спосіб життя працівники Територіального центру знали, однак впливу на жінку вони не мали.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку може бути готель для безхатьків

«Наші працівники неодноразово підходили до неї. У минулому році ми пропонували погрітися, поїсти в нас. Тоді вона сказала, що далеко ходити і її влаштовує все те, що вона має. Насильно ніхто не зможе змусити її прийти сюди. Таке рішення людина мусить прийняти самостійно», – пояснила Галина Шатецька.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «18 бомжів по районі вмерло, а ми з Ромкою вдвох вижили», – історія відомих луцьких безхатьків
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
31-го січня, купив їм поїсти, та пляшку вина, щоб вони теж нормально зустріли Новий Рік, тоді востаннє бачив Кузнєцову, її щира вдячність, ледь не заставила мене розплакатись. Вона була хорошою людиною.
Ніколи не знаєш, де опинишся завтра, не потрібно бути байдужими до таких людей!
Відповісти
У минулому році ми пропонували погрітися, поїсти в нас

Добре, що в нас хоч взагалі є люди і служби, які хоч якось намагаються допомогти таким людям. Але в минулому році їй допомога може й не треба була. А в цьому чому не пропонували? В іншій статті про цю жінку говорилось, що в неї проблеми з ногами. Може тому вона й не прийшла. Шкода людину.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні