«Страшно виходити з квартири, бо там – щурі»: у Луцьку жителі багатоповерхівки потерпають від гризунів

5
-1
«Страшно виходити з квартири, бо там – щурі»: у Луцьку жителі багатоповерхівки потерпають від гризунів
Мешканці під'їзду будинку, що на Відродження, 49 у Луцьку скаржаться на ЖЕК №8 через жахливий стан будинку.

Про це лучани написали на сайт «Волинь24»ю

За словами авторів звернення, ЖЕК № 8, який обслуговує будинок, не виконує своєї роботи і не реагує ні на що.

«При дзвінку до диспетчера, навіть не записують прохань, а потім стверджують, що ніяких повідомлень не було. Під'їзд 3 постійно потерпає від смороду та прорваних труб, які і міняли, і гроші на які здавали. Будинок, очевидно, аварійний, проте нам не має куди діватись. А створювати ОСББ страшно, бо через постійні підтоплення будинок може геть осісти і скластися як картковий будинок, бо ж панельний. Ніякі важелі впливу на керівництво ЖЕКу не діють. Повірте, страшно виходити з квартири, якщо по коридору гуляють щурі. А в під'їзді чимало маленьких дітей. Ми справно платимо за обслуговування, за яке отримуємо щурів, неякісне прибирання, відсутність будь-якого сервісу», - йдеться у повідомленні.

Тож мешканці будинку просять відповідні структури звернути увагу на цю проблему та врятувати їх від антисанітарії та небезпеки.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перемоги, 21, той же ЖЕК №8. ЖЕК поклав БОЛТ на будинок, тупо збирає бабки і х.з. куди їх витрачає. Відповідь на запит на інформацію - "перелік виконаних робіт та їх вартість не є публічною інформацією, ми можемо надати тільки інформацію, про суми коштів, що надійшли з міського бюджету"... Плати, лох, не знаючи, за що (як МІСЯЦЬ не заплатити - зразу біжать в суд, і дивним чином виграють його без варіантів, хоча нічого не роблять - прибиральниці в них нема, "і ніхто не хоче на роботу йти", сніг зараз зимою не чистять, "лавку" в дворі "нову" поставили, збиту з залишків старих вікон, дерева в дворі порізали ті, які більше деревини для твердопаливного котла начальничка дали, неживі і похилені, які люди просили зрізати - лишили, і ще багато іншої х*йні за ними помічено)! Відповідь міськради - "то приватний ЖЕК, ми йому нічого зробити не можемо". Пропоную зібратися "підопічним" даного ЖЕКу, дружно піти в гості, пом'яти троха начальника з зйомкою на відео, заставити писати заяву з чистосердечним зізнанням у розкраданні коштів в прокуратуру, можливо - попалити трошки шини... Хто за?
Відповісти
Тому що треба розводити котів біля будинків, а нам же все не треба, котів - знищити, собак знищити. Ну давайте, травіть щурів, тільки вони дуже хитрі створіння. Платіть СЕС, раз шкода ковбаски для кота. "У 1942-му році Ленінград долали щури. Очевидці згадують, що гризуни пересувалися по місту величезними колоніями. Коли вони переходили дорогу, навіть трамваї змушені були зупинятися. З щурами боролися: їх розстрілювали, давили танками, були створені навіть спеціальні бригади зі знищення гризунів, але впоратися з напастю не могли. Сірі тварі зжирали навіть ті крихти їжі, що залишалися в місті. Крім того, через полчищ щурів в місті виникла загроза епідемій. Але ніякі «людські» методи боротьби з гризунами не допомагали. А кішок - головних щурячих ворогів - в місті не було вже давно. Їх з`їли. Як тільки була прорвана блокада в 1943 році, було прийнято рішення доставити в Ленінград кішок, вийшла постанова за підписом голови Ленсовета про необхідність «виписати з Ярославської області і доставити в Ленінград димчастих кішок». Ярославці не могли не виконати стратегічний замовлення і наловили потрібну кількість димчастих кішок, які вважалися тоді кращими щуроловами. Чотири вагони кішок прибутку в напівзруйноване місто. Частина кішок була випущена тут же на вокзалі, частина була роздана жителям. Очевидці розповідають, що коли нявкаючих щуроловів привезли, то для отримання кішки треба було відстояти чергу. Розбирали моментально, і багатьом не вистачило. У січні 1944 року кошеня в Ленінграді коштував 500 рублів (кілограм хліба тоді продавався з рук за 50 рублів, зарплата сторожа становила 120 рублів). Прибулі в напівзруйноване місто коти ціною великих втрат зі свого боку зуміли відігнати щурів від продовольчих складів.



Відповісти
Усіх журналістів прошу відвідати будинок за зазначеною адресою і вивчити питання, а не пустословити...
Відповісти
Надайте договір з підприємством, яке знищує гризунів !
Відповісти
жек 8:
1. знищить гризунів і проведіть дератизацію. Цей пункт ТОЧНО є в платіжках. Це Ваша робота.
краще б не виправдовувались, а зробили все можливе, щоб вирішити проблему.
3. з вами укладено договір, ви на роботі і ви маєте її робити. ще одна подібна ситуація (коли в дитини стрес і вона криком кричить, що з квартири не вий де, бо там щурі) і будуть заяви на вас в поліцію і прокуратуру!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні