У «Карабасі Барабасі» розпочався сезон зимових вечірок*

0
14
У «Карабасі Барабасі» розпочався сезон зимових вечірок*
Січень – чи не найбагатший місяць на свята. Тож для тих, хто любить активний і драйвів відпочинок у броварні «Карабас Барабас» підготували цікаву програму.

Розпочався січень з святкування Нового року, адже кілька сотень лучан вирішили провести магічну ніч саме в улюбленому закладі – броварні «Карбас Барабас».

Також, «для тих, хто вижив», 1 січня відбулася вечірка «Похмілля в Карабасі». На госте чекали цікаві конкурс, багато улюбленого, крафтового пива, й музика від Bodidance.

Уже сьогодні, усі хто завітає в броварню мають нагоду відірватися під запальні треки від Dj LEON.

Натомість 7 січня, після родинного святкування лучан та гостей міста запрошують на укротеку (ADEKVAT). Вхід для усіх – вільний, а початок свят о 22 годині.

Якщо ж хтось не зміг завітати у Карбас в новорічну ніч, то може провести тут Старий новий рік. Вечірка з цієї нагоди відбудеться 14 січня.

У п’ятницю, 17 січня усі охочі зможуть потанцювати на укротеці від MICIK GONIBEZ, а наступного дня, у суботу гостей розважатимуть GREATORS DEEJAYS.

У закладі додають, що цього року в броварні «Карабас Барабас» буде ще більше смачного пива, улюблений страв та незабутній вечірок.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні