У Луцьку атовцям безплатно роздаватимуть гуманітарку

3
-2
У Луцьку атовцям безплатно роздаватимуть гуманітарку
У Луцьку в суботу і неділю для сімей учасників АТО і просто нужденним категоріям безплатно роздаватимуть гуманітарну допомогу.


Про це повідомив у мережі "Фейсбук" волонтер Руслан Теліпський


"У нас залишились зі з'їзду родин Небесного Легіону хороші речі, які можна, в суботу, 5 січня, вибрати для себе та своїх малюків".

Роздаватимуть гуманітарну допомогу біля магазину "Майстер Лівша", який розташований на вулиці Січовій, 2 (поворот на вулицю Теремнівську зі сторони проспекту Відродження, що між супермаркетами "Там Там Експресо" і "Наши Край").


При собі необхідно мати посвідчення учасника бойових дій та торбини, або сумки для речей.

5 січня о 16:00 годині роздаватимуть одяг для захисників, а 6 січня о 12:00 години для всіх нужденних.

"Чекаємо сім'ї з родин тимчасово вимушених переселенців, з неповних чи багатодітних родин, з родин у кого батьки, діти інваліди чи у кого фінансова скрута", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зараз понабігає нужденних з мішкми та баулами, будуть друг другу морди човпсти, а потім гуманітарку на ринках продаватимуть !!
Відповісти
Во блядь, президент і прем"єр до чого докерувались!Для людей,які їх захищали,щоб вони спокійно могли грабувати країну,тепер безкоштовно,(яка турбота),будуть роздавати європейські недоношені лахи і взуття.Хто буде голосувати за баригу,це_ворог українського народу!
Відповісти
Повністю підтримую вояка. Але у нас немає президента. В нас є підприємець, бізнесмен порошенко який незаконно всівся в крісло президента. Гройсман, підарашенко бажаю вам якнайшвидшого здоху!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні