Франція передала на Донбас гумдопомогу на суму понад 2 мільйони гривень

0
-1
Франція передала на Донбас гумдопомогу на суму понад 2 мільйони гривень
У четвер, 3 січня, гуманітарна допомога на суму 2 мільйони 100 тисяч гривень прибула на український Донбас від французьких благодійників.

"Допомога Схід" – спільний проект командування ООС та волонтерів, які вже не вперше допомагають прифронтовому сходу, - передає 24 канал.

Сьогодні у Краматорську розвантажили цілу фуру найнеобхіднішого для військових і цивільних лікарень Донеччини та Луганщини. Зокрема, апарати для масажу, медодяг, матраси, ліжка, засоби гігієни, рентгенапарат та ортези. Усе оглядав особисто командувач ООС Сергій Наєв.

"Замість звичайного гіпсу – сучасний, з відповідними липучками. Вдягається на ушкоджену ділянку, з ним можна рухатись вільно і відповідно контролювати натяжіння, щоб хворому було комфортно перебувати в гіпсі", – відповів командувач ООС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні