Волинського сільського голову зловили на отриманні хабара

1
1
Волинського сільського голову зловили на отриманні хабара
На Волині затримали сільського голову із Старовижівщини, який брав хабара.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

За 12 тисяч гривень очільник громади всупереч вимог законодавства, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради ялинок задля їх подальшої реалізації. Гроші посадовець одержував двома "траншами" по 6 тис. грн. Перший "транш" – ще в грудні минулого року, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Для прикриття незаконних дій він видав довідку про походження деревини, яку скріпив підписом та печаткою сільської ради.
Зараз тривають невідкладні слідчі дії, по завершенню яких будуть вирішуватися питання щодо повідомлення сільському голові про підозру в одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст. 368 КК України) та щодо обрання йому запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вишкіл Гуся! :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні