Вихованець «Волині» поповнив лави принципового суперника «червоно-білих»

0
0
Вихованець «Волині» поповнив лави принципового суперника «червоно-білих»
Вихованець футбольного клубу «Волинь» Юрій Романюк з весни гратиме за «Дніпро-1».

Про це інформує «UA.Футбол».

Захисник Юрій Романюк, який торік виступав за «Чорноморець», втратив місце в одеській команді. Одразу кілька команд першої ліги хотіли бачити його у своєму складі. Зокрема, Романюку надходили пропозиції з винниківського «Руху».

Влітку 2018-го була інформація, що Юрій Романюк на правах вільного агента може стати гравцем данського «Мідтьюлланда», де грає українець Артем Довбик. Проте захисник з «Волині» продовжив перебувати в стані «Чорноморця» аж до закінчення першої половини сезону 2018/2019 років.

А після офіційного розлучення з одеським клубом Романюк обрав для продовження кар’єри команду «Дніпро-1», лідера першого дивізіону, який уже фактично гарантував собі підвищення у класі.

Довідково.
Юрій Романюк народився 6 травня 1997 року. Вихованець ДЮСШ луцької «Волині», у якій займався разом з Олександром Чепелюком, Артемом Дудіком та Юрієм Тетеренком у тренера Миколи Кльоца. До «червоно-білих» потрапив, коли мав 13 років: Юрія побачили під час виступів у Рожищі та запропонували спробувати сили у школі «Волині». Спочатку на тренування його возив тато, а коли підріс, то вже їздив маршрутками. Починав грати з нападу, потім виступав на позиції атакувального півоборонця, далі опорника, у старших командах школи його перевели на позицію правого півзахисника, а вже в команді U-19 заграв як правий захисник. Із 2011 по 2014 рік провів у чемпіонаті ДЮФЛ 49 матчів. 20 березня 2016 року дебютував у Прем'єр-лізі у виїзній грі проти донецького «Олімпіка». У складі «Волині» провів 19 ігор. 5 лютого 2018 року пiдписав контракт з одеським «Чорноморцем».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні