Волинський журналіст показав кліп, який знімали рік

0
8
Волинський журналіст показав кліп, який знімали рік
Волинський тележурналіст Андрій Гнатюк оприлюднив кліп на пісню «Вранішня» Сергія Шишкіна, який знімали цілий рік.

Чотирихвилинне відео Андрій Гнатюк розмістив на хостингу YouTube.

Кліп знімали у 2001-2002 роках.

«Тоді ще у форматі SVHS, а деякі кадри й у VHS, бо про цифровий формат треба було ще мріяти. Тож якість не така, до якої звикли тепер. Починали влітку 2001 року на лузі річки Стир, що уздовж вулиці Набережної в Луцьку, потім продовжували в музеї сільської архітектури в селі Рокині, і знову поверталися на луг. У цих двох місцях знімали найбільше», – пише автор відеороботи.

Андрій Гнатюк згадує, що частину відео знімали біля Свято-Михайлівської церкви і в руїнах католицького монастиря в селі Кисилин Локачинського району.

«Після того луг дуже змінився. Є кадри з урочища Білих Берегів поблизу Колок, зимові – з Центрального парку імені Лесі Українки», – ділиться спогадами один з авторів роботи.

Кліп монтували багато годин.

«Рік – і скільки було натхнення, бо завжди хотілося спробувати працювати в різних жанрах. Хоча жодного досвіду в такій роботі не було, і в кого спитати – теж. Сценарій, задуми міняли, як то кажуть, на ходу. Ініціатором і режисером відео була керівниця гурту «Нота нео» Тетяна Келебай. А на відео – Юлія Гринчук (Шаранда), Оксана Олещук (Масляк), Леся Корець і Аліна Степанюк – єдина, хто в гурті залишилася», – пише Андрій Гнатюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні