«Скорчив кислу міну і вдарив по газах», – лучанка про хамство водія маршрутки

0
-2
«Скорчив кислу міну і вдарив по газах», – лучанка про хамство водія маршрутки
Водії «ківерцівських» маршруток (107, 103, 104), які їдуть через Луцьк, систематично порушують графік роботи, скорочуючи собі робочий день.

На це скаржиться лучанка Анна Шишкіна на сайті «Відкрите місто».

Зокрема, вона описала випадок, що трапився в неділю, 30 грудня, близько 8.55.

«Водій маршрутного автобуса 107 («ківерцівського») на вулиці Потебні зупинився навнапроти зупинки громадського транспорту на відстані метра від бордюру посеред калюжі глибиною по кісточки. На прохання сторонньої бабусі ми із чоловіком мали помогти їй із важкими сумками зайти до салону. Відстань від бордюру до порога маршрутки була завеликою, щоб літня жінка могла переступити над баюрою. Хіба мала перелетіти? На прохання водію під'їхати ближче до бордюру, щоб пасажири могли зайти, не ступаючи у воду, шофер скорчив кислу міну і вдарив по газах», – розповідає лучанка.

Вона пише, що через таку поведінку водія вона з чоловіком змушена була були замовляти таксі, щоб не спізнитися на автовокзал.

«Крім того, водії «ківерцівських» маршруток систематично порушують графік роботи, скорочуючи собі робочий день. Вже після 19.30 за щастя доїхати додому: після цієї години через одного шофери незворушно сповіщають, що везуть тільки до «Променя». Через це жителі Потебні, де курсують виключно «ківерцівські» (107, 103, 104) маршрутки, мусять сідати в інші автобуси і пішкувати ще десять хвилин з Гнідавської чи Львівської», – стверджує авторка допису.

Реагуючи на цю скаргу, Інна Артемчук із управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради зазначає:

«Інформуємо, що автобусний маршрут №107 є приміським. Тому зазначений маршрут не належить до компетенції Луцької міської ради. Відповідно до ст. 7 Закону України «Про автомобільний транспорт», забезпечення організації пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області, покладається на обласні державні адміністрації».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні