У Луцьку атовець ледь не побив хлопців, які кинули петарду йому під ноги

1
15
У Луцьку атовець ледь не побив хлопців, які кинули петарду йому під ноги
У Луцьку хулігани зірвали петарду майже під ногами в учасника АТО.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала письменниця Лєна Шторм.

Прикрий випадок трапився у центрі Луцька у вівторок, 1 січня.

"Сьогодні одні дядечко і тітонька гуляли святковим центром. Майже перед ними розірвалася гучна петарда. Зойкнула навіть тітонька, а в дядечки спрацював військовий рефлекс. Асоціативні ряди - розірвані міни, пошматовані тіла побратимів", – йдеться у дописі.

За словами лучанки, атовця втримала за руку жінка, яка була в той час поряд.

"Якби не втримала, сьогодні було б кілька покалічених петардастів, а дядечку б нічого не було, бо в нього інвалідність і зафіксований ПТСР. Правда, тітонька теж рознервувалася і виматюжила петардастів посеред вулиці. Попри те, що в звичному житті навіть посилає літературно", – пише Лєна Шторм.

"Шановні батьки учнів та студентів! Коли ви випускаєте своїх дітей гуляти посеред ночі, повідомляйте щодо піротехніки. Ніхто не хоче робити їм зле. Але в нас є достатньо дядечок, які пізнали жахи війни і в яких сенсорні системи спрацьовують інакше... І це не про спекуляцію на темі АТО. Це про банальну адекватність, розуміння та відповідальність - вашу і ваших дітей. Бо тітоньки, яка втримає за руку після розриву гучної петарди в кількох метрах, може не опинитися поряд", – додала письменниця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
15

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що це в Луцьку нову партію петард завезли? Яка гадина цим торгує? Чому цим ніхто не займається?
Ці ідіоти цілу новорічну ніч ходили і бахкали. Хворі якісь, бо нормальній людині це не в кайф . Патрулів не було видно взагалі. Чула на ринку бахнули, жінка втратила свідомість, впала, покалічилась, швидка забрала. Ей ви дяді в пагонах, можливо відреагуєте? БО реально вже люди калічаться, а ви там кабінетах позасідали і робите вигляд , що нічого не відбувається ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні