--> Волинянин постраждав у моторошній аварії на Житомирщині. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин постраждав у моторошній аварії на Житомирщині. ФОТО

0
0
Волинянин постраждав у моторошній аварії на Житомирщині. ФОТО
У аварії на Житомирщині постаждав волиянин.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 грудня близько 14:30 на 87 км автодороги Київ – Ковель, поблизу с. Білий Берег Малинського району. Травми у ДТП отримали двоє дорослих та троє дітей.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Ford Mondeo, 44-річна жителька м. Києва, не впоралась із керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, де скоїла зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz Sprinter, за кермом якого перебував 30-річний житель Волинської області.

У результаті ДТП травми різного ступеня тяжкості отримали водій та пасажири автомобіля Ford Mondeo: троє дітей віком 16, 6 та 4 роки. Їх було доставлено до Малинської лікарні та ушпиталено до травматологічного та реанімаційного відділень. Також травми отримав водій автомобіля Mercedes, чоловіка доставили до реанімаційного відділення місцевого медзакладу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, поліція з’ясовує всі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні