--> Чому у Луцькому замку не виступив відомий гурт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому у Луцькому замку не виступив відомий гурт

0
-1
Чому у Луцькому замку не виступив відомий гурт
Розповіли, чому на "Новорічній містерії" у Луцькому замку обірвався виступ гурту "Цвіт Кульбаби".

Про це у листі інтернет-виданню "Волинь24" повідомив автор текстів, вокаліст і гітарист гурту Василь Марущак.

"В новорічну ніч з гуртом "Цвіт Кульбаби" трапилася неприємна ситуація у м. Луцьк на "Новорічній містерії", яка відбувалася у Луцькому замку. З 31 грудня на 1 січня, з вини замовника та організаторів, які не виконали умови договору про співпрацю та не дотримались взятих на себе зобов‘язань, пов‘язаних із фінансовими витратами на організацію виступу "Цвіт Кульбаби", ми змушені були перед виходом на сцену покинути даний захід", – йдеться у повідомленні.

Як зазначив учасник гурту, зі свого боку команда "Цвіт Кульбаби" виконала всі взяті на себе зобов‘язання, в тому числі розміщення анонсів заходу на своїх сторінках у соцмережах та відмову від інших новорічних пропозицій виступів на цю дату. Через це гурт зазнав фінансових втрат.

"Надалі від себе змушені будемо розповсюдити негативну інформацію про замовника, а це Лілія Ситник, і організаторів даного заходу серед інших українських артистів для подальшого запобігання проблем із виступами у Луцьку колег по сцені. Ще раз несемо вибачення перед прихильниками! Дякуємо за розуміння!" – пише Василь Марущак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні