--> В Україні дозволили обмін валют в банкоматах і терміналах | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні дозволили обмін валют в банкоматах і терміналах

1
7
В Україні дозволили обмін валют в банкоматах і терміналах
В Україні з початку цього року набувають чинності нові правила валютно-обмінних операцій у частині, що стосуються проведення обміну валют через платіжні пристрої - банківські автомати та платіжні термінали.

НБУ вирішив спростити проведення банками та іншими фінансовими установами операцій з обміну валют ще у червні минулого року, - повідомляє прес-служба НБУ.

Зокрема, банкам та іншим фінустановам дозволили проводити валютно-обмінні операції через платіжні пристрої (банкомати, платіжні термінали).

"Після доопрацювання програмного забезпечення українці зможуть не тільки продавати, а й купувати готівку іноземної валюти з використанням цих пристроїв", - додали у НБУ.

"Для впровадження нових вимог, що стосуються застосування реєстратора розрахункових операцій (РРО) під час проведення обміну валют через платіжні пристрої та оформлення відповідних розрахункових документів РРО, квитанцій та чеків банкомата, фінансовим установам надано шестимісячний перехідний період... Проводити валютно-обмінні операції за новими правилами вони почнуть з 1 січня 2019 року", - вказали у регуляторі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
On the other hand, there are also some advantages that come along
with learning how to do stamped concrete over an existing
patio surface. One of these is that over time, certain materials tend to stand up better under pressure than others. https://www.google.com/maps/place/?cid=10866013157741552281
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні