--> Водій, який на смерть збив дівчину під Луцьком, здався поліції | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій, який на смерть збив дівчину під Луцьком, здався поліції

15
2
Водій, який на смерть збив дівчину під Луцьком, здався поліції
Винуватець смертельної аварії, яка сталася уночі 1 січня у селі Тарасове під Луцьком, спочатку втік, а потім сам повернувся на місце події, заявивши про скоєне.

Про це повідомляє «Перший» із посиланням на неофіційні джерела.

Нагадаємо, в аварії загинула 19-річна жителька Луцька. За кермом авто був 18-річний юнак. У поліції кажуть – тверезий.

Як стало відомо, дівчина з подругою ішла дорогою, яка веде до корпусу обласної лікарні в селі Боголюби. Помітили автомобіль, розійшлися на краї дороги. Але машина все ж збила дівчину – і помчала далі.

Подруга помітила колір авто. Почала шукати подругу, не могла її знайти – село, ніч. Зупинила машину, яка проїжджала поряд. Люди допомогли знайти тіло подруги - воно відлетіло з дороги. Викликали медиків і поліцію.

Згодом на місце події з’явився чоловік, який заявив, що це він був за кермом машини. А машина, мовляв, застряглу в багнюці у полі.

З’ясувалося, що два місяці тому у дівчини, яка загинула, помер тато. Про це розповіла її мама, яка приїхала на місце пригоди.

Як повідомили у прес-службі Патрульної поліції Волині, першими на місце події прибули луцькі патрульні – попри те, що пригода сталася не у межах території їх обслуговування.

«Ще до прибуття слідчо-оперативної групи луцькі патрульні встановили особу потерпілої, опитали свідків, огородили місце події, знайшли координати родичів, оглянули райони поблизу. Автомобіль з місця події зник, втім через годину знайшли його в болоті без номерів і з явними пошкодженнями. Усю інформацію передали слідчо-оперативній групі поліції Луцького району, яка далі працювала на місці події» - повідомили у прес-службі волинських патрульних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Малолітній сцикун-бляхар. Збирайте бабло татомама безтолкового г!мнюка
Відповісти
В хлопця шок був,але він повернувся і здався!Звісно дуже жалко дівчину,але якби вони не йшли по проїзджій частині дороги то б і нічього не сталося,а так там дуже темно навіть і фари не допомагають,як чути зі сторони людей то він минув одну дівчуну яка йшла з првої сторони і збив її подругу яку не помітив яка йшла з лівої сторони! Дуже співчуваю двом сторонам,Дівчуну не повернеш і хлопцю життя зламалося!
Відповісти
там немає тротуарів, взагалі, від лікарні до заправки UPG - просто дорога для всіх. Якщо ляканий, чому за кермо нелегального сарая сідав, відчув себе хазяїном життя? 100% не вернувся би, якби не застряг в болоті, цей би шаран горів би десь у лісі чи полі.
Відповісти
Яка різниця чи на бляхах чи на українських номерах , не всі мають можливість з нашою зарплатою купити нормальну машину!Але якби хоч один з вас побував би на місці хлопця цього то б такого ніколи не писав !
Відповісти
Різниця є, ти сліпий чи тупий. Цей малолітній клоун одразу став на лижі, і здер номера. Якби не встряг у болоті, завтра бляха б по запчастинах би продавалась на олх. Телепню, литовська реєстрація дає оманливе відчуття безкарності
Відповісти
Там не сказано що він був на бляхах ,якій ти ж розумний виписувати тут такі коментарі,ти ж нічього не знаєш і ти там не був ніхто незнає правди крім Бога!Але будеш так коментувати то і до тебе прийде така піда!І тоді побачиш як ти заговориш!В людей біда,а вам аби обісрати,своїми коментарями ти не допоможеш нікому!
Відповісти
Там немає тротуарів але там є убочини по яких можна іти ,і як сказано в пості то дівчата розійшли по сторонах ,значить вони йшли по середині дороги!Дуже жалко дівчину,співчуття її родині !Але не треба бути таким жорстокими водій тверезий був,він цього не хотів ще й в новорічну ніч,на мою думку йому не легко буде жити з цим!
Відповісти
1. Обочини.
2. Ну так, ти ж бачив як вони йшли.
Відповісти
Я також співчуваю обом.. Але хлопець зробив це не навмисно..А ви незнаючи його історії життя так просто обісрали! А ще знали що в хлопчини також нема батька?
Відповісти
А хто вам сказав , що він був на автомобілі з іноземною реєстрацією???Де таке написано??? Якби він на блясі їхав, то про це вже б точно всі ЗМІ написали, щоб власники жигулі і део ланосів , ті інших розвалюх, слюною захлинулися. Та не про це мова , двоє молодих життів занапастилися по дурниці, і це страшно. Не важливо на якому ти автомобілі, коли бачиш , що вузька дорога, на обочені купами сніг, або грязюка, болото,калюжі, рів, потрібно їхати повільніше, враховуючи цю ситуацію, і не надіятись на випадок, що повезе проскочити.. А тим більше, коли дівчата розійшлися в обидві сторони , а дороги все одно виявилось замало, то що вже говорити, коли їхатиме зустрічка? А пішоходам варто знати і запам*ятати, що в темну пору доби вас не видно, хіба ви з фонариком, або в одязі зі світловідбивачем, і коли бачите , що їде автомобіль, зійдіть з середини дороги завчасно. По дурниці втрачено два життя...Співчуваю обом родинам ...
Відповісти
По цій дорозі не їздять а літають. Аце населений пункт і швидкість мала би бути 50 км/год тоді і наслідки були б інші. А так маємо що маємо одне молоде життя втрачено друге скалічене. Співчуваю
Відповісти
Я не рахую, що хлопець винний.
Адже коли дівчата помітили машину вирішили розійтись по узбічюю, взагалі чому вони йшли по серед дороги вночі ????
Це їхня винна, можливо одна із них, хотіла перейти до іншої на сторону, хлопець не помітив.
Відповісти
Хлопець там ні до чого, взагалі.
Дивує верхньо сказані слова « Але все ж машина збила дівчинуі помчала далі» ви хочете сказати, що це було навмисно? Тупий пост, де навіть видно, що хлопець ні до чого, він не винний що дві клуши, по серед ночі волочились!!!
Відповісти
Підтримую!
Дуже співчуваю родині загиблої дівчини,а також родині хлопця!Я також ввжаю що це було не спеціально,і дівчину вже не повернеш ,і якщо хлопець був тверезий за кермом він в усьому сам зізнався то я рахую навіщо портити ще одне молоде життя дівчину вже не повернеш,а хлопцю і так буде не легко з цим жити!
Відповісти
Микола, я погоджуюсь з вами... Я знаю цього хлопця, він з хорошої сім‘ї....
На мою думку, як би дівчата не бігали по дорозі, нічого б не сталось... а так як вони побачивши машину вирішили розбігтись, там ж ні освітлення нічого немає, він просто не побачив, тому я думаю, що це винна дівчат... Можливо щей вони були не в тверезому стані, якщо так шлялись...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні