«Дякуємо за мирне небо»: новорічне свято для дітей військових у Луцьку

0
13
«Дякуємо за мирне небо»: новорічне свято для дітей військових у Луцьку
У Луцьку дітям військових і Небесного легіону організували чудове новорічне свято.

Люба Фрадинська пише у «Фейсбуці», що Волонтерський рух Мeцeнaти для сoлдaтa вже вчетверте організував новорічну призову вікторину для діток наших захисників.

Новорічно-казкову вікторину організували волонтери у рамках проекту «Меценати для солдата»

«В рамках проекту «Дякуємо за мирне небо» ми традиційно зробили з партнерами свято на порозі прийдешнього 2019 року! Захід відвідало понад 50 дітей від 5 до 12 років з родин Небесного Легіону, ветеранів війни і діючих учасників ООС взяти участь у цікавому конкурсі, де у них була можливість своїм талантом, обізнаністю і знаннями САМОСТІЙНО виграти чудові призи, цінні подарунки та поласувати справжніми цитрусовими!!! Багато діток прийшли у новорічних костюмах та образах, приємно що були присутні і самі бійці, а декотрі на наше прохання і завітали у своїй формі!», - написала Люба Фрадинська.

Захід відвідало понад 50 дітей від 5 до 12 років з родин Небесного Легіону, ветеранів війни і діючих учасників ООС взяти участь у цікавому конкурсі, де у них була можливість своїм талантом, обізнаністю і знаннями самостійно виграти чудові призи, цінні подарунки та поласувати справжніми цитрусовими!
Незмінний партнер проведення щорічної новорічної вікторини Волинська обласна бібліотека для юнацтва (Луцьк, пр. Волі, 2) підготувала діткам у вигляді тестів цікаві запитання про казки, звичаї, Новий Рік, різні цікавинки на обізнаність і про нашу Україну. Діти самостійно виконували обов’язкове завдання – давали відповідь на 20 тематичних запитань, різної складності та набирали бонусні бали. Переможці в кожній з вікових груп першим вибирав собі приз, і за такою послідовністю ми розіграли багато подарунків!

Подарунками забезпечили наші друзі-меценати, серед яких навіть закордонні: мандаринки, які до нас їдуть з самої Греції від Асоціації «Українсько-Грецька Думка», цінні подарунки (ляльки, м’ячі, лего, інші забави, зимові набори, рюкзаки) волонтерська спільнота UHU (США), сертифікатами на піцу – Піцерія Соло! - повідомив організатор проекту Русла Теліпський, під опікою якого понад 220 дітей, у котрих війна забрала безтурботне дитинство.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні