Зеленський заявив, що буде балотуватися у президенти. ВІДЕО

4
-9
Зеленський заявив, що буде балотуватися у президенти. ВІДЕО
Комік Володимир Зеленський висуває свою кандидатуру на пост Президента України.

Про це він оголосив в ефірі телеканалу «1+1», інформує «Українська правда».

«Зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю вам піти у президенти і одразу виконую. Я іду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком, з новим слугою народу», – заявив Зеленський.

Телеканал «1+1» транслював привітання Зеленського з оголошенням про похід в президенти до Нового року в час, коли традиційно на телеканалах показують привітання від Президента. Вітання глави держави Петра Порошенка на каналі показали вже після опівночі.

Довідково.
«Слуга народу» – український комедійний політичний телесеріал виробництва студії «Квартал-95» про неймовірну історію обрання Президента України. Головну роль вчителя історії – Василя Голобородька – в серіалі виконує Володимир Зеленський. Таку назву («Слуга народу») має й партія, яку пов’язують із Зеленським і українським олігархом, співвласником телеканалу «1+1» Ігорем Коломойським.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Умнічка
Відповісти
Боже спаси і сохрани Україну!Вірю,що в українців є здоровий глузд і вони "не поведуться " на цю провокативну затію коломойського,якого окрім грошей не цікавить нічого,а Україна тим паче.А цей клоун просто виконує вказівку "папи",якого вже і у Швейцарії не хочуть бачити.
Відповісти
"шут- гороховий" іде в президенти- нове шоу від. " кварталівців"
Відповісти
ет тібє нє мелочь по карманам тиріть..........
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні