«Волиньгаз» створив новий спосіб передачі показників

3
6
«Волиньгаз» створив новий спосіб передачі показників
Компанія «Волиньгаз» запровадила новий спосіб передачі показників газового лічильника за допомогою чат-боту 7104ua у Viber.

Про це повідомили у прес-службі установи.

Для реєстрації потрібно відсканувати QR-код через месенджер, ввести Особовий рахунок, суму останньої оплати або номер лічильника. Viber дає можливість безплатно додати до 5-ти особових рахунків.

Зареєструватись можна за посиланням: https://viber.104.ua/ru/.

До 5 січня включно потрібно передати показання газового лічильника ПАТ «Волиньгаз» для того, щоб щоб оплачувати лише за спожиті куби.

Нагадаують, що згідно з правилами, прописаними в Кодексі газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати «Волиньгазу» дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

«Розрахунковим періодом за спожитий газ визначено календарний місяць, щоб по кожному домогосподарству зафіксувати фактичні обсяги споживання природного газу і коректно сформувати нарахування в квитанціях, - зазначає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук - газорозподільній компанії потрібно щомісячно отримувати дані побутових лічильників. Споживачам, які не передадуть показання до 6-го числа, обсяг споживання визначатиметься на рівні планового місячного об’єму на відповідний період, що розраховується виходячи з профілю споживача».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову шахраї щось видумали! Гройсману не забудьте повідомити.
Відповісти
Краще б вони ціну на газ зменшили,
Відповісти
Спочатку лічильники по квартирам потрібно встановити, вони вже закладені в тариф як "вРотердам+".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні