--> Повідомили про стан 13-річного волинянина, якому пересадили кістковий мозок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Повідомили про стан 13-річного волинянина, якому пересадили кістковий мозок

0
1
Повідомили про стан 13-річного волинянина, якому пересадили кістковий мозок
13-річному Андрієві Нестеруку із села Погулянка Любешівського району успішно пересадили кістковий мозок.

Про це повідомили у спільноті "Битва за життя" у "Фейсбуці".

Нагадаємо, у серпні цього року хлопчику поставили діагноз "мієлодиспластичний синдром", єдиним методом лікування якого є трансплантація кісткового мозку.

"Вже 5-й день з нового дня народження після трансплантації кісткового мозку! Вже +5 день як Андрійко живе в новому житті, почуває він себе добре. За словами лікарів, все в нормі як для +5 дня. Ми всі молимося і чекаємо приживлення кісткового мозку. Лікарі передбачають, що в Андрія це буде +14...+21 дні", - йдеться у дописі.

Наразі Андрій перебуває у стерильному боксі. Це вже 32 -га доба, як хлопчик разом із сестрою Мар'яною у стерильних умовах. В очікуванні новорічних свят, біля їхнього бокса медпрацівники поставили ялинку.

"Для закриття рахунку за операцію лишилося допомогти мамі Андрія зібрати лише 1000 доларів. Не залишимо в ці святкові дні сім’ю Нестеруків з боргом!" - пишуть волонтери.

Реквізити для допомоги: 5168 7573 7666 1296 (Нестерук Ніна Петрівна).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні