Бурульки падають на голову, а хто платитиме за пошкодження – невідомо

0
-5
Бурульки падають на голову, а хто платитиме за пошкодження – невідомо
Дах будинку на вулиці Лесі Українки у Луцьку є загрозою для лучан через відсутність козирків.

Про це на платформі «Відкрите місто» написала Ангеліна Чернецька.

Зі слів авторки, після давньої пожежі дах будинку № 37 на вулиці Лесі Українки замінили на новий, проте козирків, які мали б захищати від обвалу снігу, не передбачили. Як наслідок, бурульки падають просто на голову людям, що проходять повз.

«На днях одна з брил льоду впала на дах кафе, що поруч (стріт-кафе), та пробила його, в той час на літньому майданчику кафе перебували відпочиваючі, які ледве не отримали тяжкі травми (якби, не дай Бог, брила впала на голову, хто б відповідав??? Оплачував лікування, в кращому випадку)», – зауважила лучанка.

Тож жінка просить вжити заходів та зобов'язати власника 3-го поверху та/або людей, які є відповідальними за козирок та дах будинку, зробити необхідний захист від падіння бурульок та брил.

«Наразі лише власники кафе повинні витратити близько 4 тис. грн на нове накриття, а згодом можуть поплатитися і життям відпочиваючі закладу або ж просто перехожі», – додає авторка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні