Луцьк потрапив у ТОП-10 туристичних лідерів України. ВІДЕО

1
17
Луцьк потрапив у ТОП-10 туристичних лідерів України. ВІДЕО
Місто Луцьк потрапило у десятку найкращих туристичних міст України.

Такий рейтинг представив портал "Zruchno.Travel".

Луцьк назвали найтаємничішим містом України.

Підземний лабіринт під луцьким костелом Петра і Павла посідає одне з чільних місць серед найзагадковіших підземель України, а незабаром до нього доєднають ще й сусідні підземелля єзуїтського монастиря. Любителів таємниць також зацікавлять крипти церкви Луцького братства та розкопки підземної частини церкви Іоанна Богослова в Луцькому замку. Романтики додасть нічна факельна театралізована екскурсія "Романтика та містика Лучеська" у супроводі місцевого привида Станіслава Хрустеля.

Статистика: обсяг фінансування туристичної галузі міста цього року становив майже 1,5 мільйона гривень. На наступний рік планують виділити вже 2 мільйони, а загалом до 2020 року – 4,2 мільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк попереду усіх світових рейтингів незважаючи що не має Мера і Голови обласної ради. За останні 10 років я тут не бачив ніяких туристів. Що ви там аферисти курите в конторі чи нюхаєте і у всьому попереду?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні