--> Волинянка народила у 15 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянка народила у 15 років

2
5
Волинянка народила у 15 років
Жителька села Розничі Маневицького району Волині виховує семеро діток, а первістка народила ще у 15 років.

Про це йдеться на сторінках газети "Волинь".

Жінка зізнається, що зараз нібито просто усе згадувати, а 14 років тому у шоці були не лише Світлана та її мама.

Чоловік Микола, хоч і старший на 7 років від Світлани, та як сьогодні пам'ятає, до шлюбу готовий не був. І тут вже багато залежало від батьків нареченого й нареченої.

Як розповідає Микола, мати його відразу сказала, що треба одружуватися. А ось Світлані, виявляється, рідні навіть гроші пропонували, щоб зробила аборт.

"Але я вже любила своє дитя і навіть думки не мала, що можна взяти й позбавити життя цю маленьку істоту", - згадує жінка. Так і весілля з часом відгуляли.

Через два роки Світлана претендуватиме на звання "Мати-героїня" (тобто тоді, коли її дитині виповниться вісім, як передбачено законом).

Микола став для жінки найріднішою людиною. В усякому разі, коли дізнався про вагітність дівчини, то на аборт не натякав. Й одружився зі Світланою не тому, що боявся криміналу (дівчині було лише 15), а з обов'язку. І це був обов'язок у найкращому розумінні цього слова,судячи з того, що вже 14 літ їхньому шлюбу.

Як би було непросто, сьогодні подружжя виховує семеро діток, і навіть уявити собі не можуть Микола і Світлана як би жили без них.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
браво!!!Всім брати приклад з героїв!!!
Відповісти
браво!!!Усім брати приклад з героїні!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні