Хто і за що побив Дзідзьо

0
6
Хто і за що побив Дзідзьо
Напад на артиста Дзідзьо організував чоловік, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO.

Про це розповіла PR-менеджер гурту Лілія Слюсар, пише "ТСН".

Нагадаємо, у Києві поблизу радіокомпанії "Тавер" ("HIT FM") побили актора та співака Дзідзьо. Інцидент трапився у п'ятницю, 28 грудня.

"Колишній учасник гурту Олег Турко нібито продав свою частку (25%) нашої компанії певній людині - Михайлу Мєшкову. Але ми піддаємо сумніву правомірність цього продажу, оскільки нам не були надані докази щодо продажу, тому не можемо сказати, що ця угода була законною", - повідомила Лілія Слюсар.

За її словами, Мєшков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії "DZIDZIO", та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.

Лілія додала, що вони просили у Мєшкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

З часом Мєшков перейшов до прямих погроз про завдання тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.

І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.

Зранку, 28 грудня, Дзідзьо мав ранковий ефір на радіостанції, проте так і не зміг зайти до будівлі, оскільки після виходу з авто його перестрів Мєшков у компанії ще з двома невідомими чоловіками.

Вони почали висувати грошові претензії, а згодом один з чоловіків напав на Дзідзя, завдавши йому щонайменше один удар по обличчю.

Наразі на місці працює поліція, а лікарі встановлюють важкість отриманих травм.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні