Чиновникам Волинської облради подарують сім квартир у Луцьку. СПИСОК

8
-10
Чиновникам Волинської облради подарують сім квартир у Луцьку. СПИСОК
Сім представників виконавчого апарату Волинської обласної ради отримають квартири у новобудовах міста.

Про це стало відомо на засіданні позачергового виконавчого комітету Луцької міської ради у п’ятницю, 28 грудня.

Зокрема, до міськради звернувся перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик з проханням затвердити рішення спільного засідання адміністрації, профкому та працівників виконавчого апарату Волинської обласної ради про надання квартир працівникам виконавчого апарату Волинської обласної ради, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті міської ради.

Йдеться про сім однокімнатних квартир: три з них на вулиці Набережна, 4а, і чотири на Ковельській, 29.

Список представників виконавчого комітету, які отримають однокімнатні квартири у Луцьку:

1.1 Однокімнатної квартири на вул. Набережній, 4а житловою площею 20,4 кв.м, загальною – 47,9 кв.м, Лукашук Оксані Володимирівні. З квартирного обліку Лукашук О.В., на якому вона перебуває з 08.07.2014, зняти.

1.2. Однокімнатної квартири на вул. Набережній, 4а житловою площею 20,8 кв.м, загальною – 48,9 кв.м, Мельничук Олені Павлівні. З квартирного обліку Мельничук О.П., на якому вона перебуває з 21.11.2016, зняти.

1.3. Однокімнатної квартири на вул. Набережній, 4а житловою площею 20,8 кв.м, загальною – 47,8 кв.м, Гейник Галині Миколаївні з сім’єю в складі 6 осіб. З квартирного обліку Гейник Г.М., на якому вона перебуває з 21.03.1994, зняти.

1.4. Однокімнатної квартири на вул. Ковельській, 29 житловою площею 14,6 кв.м, загальною – 44,3 кв.м, Федчик Наталії Юріївні. З квартирного обліку Федчик Н.Ю., на якому вона перебуває з 02.03.2015, зняти.

1.5. Однокімнатної квартири на вул. Ковельській, 29 житловою площею 24,6 кв.м, загальною – 41,6 кв.м, Філіпчук Ользі Володимирівні. З квартирного обліку Філіпчук О.В., на якому вона перебуває з 21.02.2008, зняти .

1.6. Однокімнатної квартири на вул. Ковельській, 29 житловою площею 15,2 кв.м, загальною – 42,0 кв.м, Ковальчук Ілоні Володимирівні з сім’єю в складі 2 осіб. З квартирного обліку Ковальчук І.В., на якому вона перебуває з 21.11.2016, зняти.

1.7. Однокімнатної квартири на вул. Ковельській, 29 житловою площею 22,4 кв.м, загальною – 43,6 кв.м, Венгерській Ірині Миколаївні з сім’єю в складі 5 осіб. З квартирного обліку Венгерську І.М., на якому вона перебуває з 03.02.2015, зняти.

Члени виконкому Луцькради підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже довго на черзі стояли , бідняжки..
Відповісти
С*кі ви
Відповісти
Вони їм конче потрібні,а пільговики нехай далі чекають!??
Відповісти
А та Лукашук без сім'ї і з 2014 і вже квартирку? Люди десятками років стоять і багатодітні і не можуть отримати, а тут таким дають?! Ганьба!!!
Відповісти
Квартири отримали не чиновники, а рядові працівники виконавчого апарату. Це прості люди з не високими доходами і в статусі працівників органів самоврядування. Вони підпадають під норми Закону де є колосальна відповідальність за корупцію і додаткові заробітки. До прикладу таким працівникам не можна мати ні бізнесу ні яких додаткових підробітків. Тому і діє така процедура по мірі можливості. Якщо пам'ять не зраджує мені то останні квартири були надані ще років 7-8 тому. Так що не робіть з цього бурю в стакані.
Відповісти
Про що ви кажете? В цих жіночок є чоловіки бізнесмени. Подивіться на яких машинах вони на роботу приїзджають.
Відповісти
Чому чиновникам??? Вони і самі можуть купити квартиру, і не одну... А простим людям не можна дати??? Мали б совість, хоча де вона в них може бути...(
Відповісти
Як же дорого народу України обходиться утримання чиновнків.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні