--> «СКФ Україна» здійснило «Зимову подорож у мрію» дітей учасників АТО* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«СКФ Україна» здійснило «Зимову подорож у мрію» дітей учасників АТО*

0
3
«СКФ Україна» здійснило «Зимову подорож у мрію» дітей учасників АТО*
Напередодні новорічно-різдвяних свят 26 луцьких дітей завдяки «СКФ Україна» відправились у незабутню новорічну подорож до польських міст Любліна й Варшави, а також до Львова.

27 грудня відбулась зустріч з генеральним директором «СКФ» Володимиром Цибульським, на якій діти та організатори розповіли про свої враження від поїздки.

«Зимова подорож у мрію» – це соціальний проект, мета якого організувати для дітей загиблих учасників АТО з Луцька подорожі містами України та за кордоном. Традиційно акція приурочена до дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят.

Десять юних лучан відвідали величні історичні міста – Люблін і Варшаву, де мали змогу помандрувати «золотими вулицями», відвідати костели та цікаві історичні пам’ятки, а також з користю провести час у Центрі науки імені Коперника.

Як розповідає учасник подорожі Дмитро, він відвідав Польщу уже вдруге, але ця поїздка запам’яталася йому особливо.

«Найбільше сподобалося гуляти по Любліну. Це дуже красиве старе місто, де виходять гарні фотографії. Запам’яталася архітектура, приємні люди, усе викликало захват.

В музеї Коперника було цікаво, адже можна було власноруч робити експерименти та досліди», – розповів хлопець.

Дітлахи також відзначили приємну зустріч з Надзвичайним і Повноваженим Послом України в Республіці Польща Андрієм Дещицею та Першим Секретарем Посольства Іриною Сухович. Лучан зустріли дуже гостинно: частували смачними стравами та вручили подарунки.

А 16 дітей та мами з найменшими малюками відвідали культурну столицю України – Львів. Волиняни знайомилися з містом, відвідали виставку «Мистецтво виживання» та розважилися у «Ігроленді». Діти були в захваті від батутів, атракціонів і паперового шоу.

До слова, акція проводиться уже четвертий рік поспіль, з початком антитерористичної операції на Сході України. Раніше «СКФ Україна» дарував діткам планшети, велосипеди тощо, а починаючи з минулого року – подорожі. Вони дарують незабутні емоції та можливість побачити рідну країну та світ.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні