У Луцьку брили льоду впали на відпочивальників кафе. ФОТО

1
-3
У Луцьку брили льоду впали на відпочивальників кафе. ФОТО
У Луцьку з даху будинку, що на вулиці Лесі Українки,37, падають брили льоду на прохожих та відпочивальників кафе, розташованого під будинком.

Про це на платформі "Відкрите місто" повідомила Ангеліна Чернецька.

Зі слів автора, дах на вулиці Лесі Українки, 37 зроблений з порушеннями.

"Після багаторічної пожежі, дах будинку був змінений на новий, козирків, що повинні були би бути призначені для захисту від обвалу снігу не передбачалось. Як наслідок, бурульки падають просто на голову людям, що проходять повз", – написала автор.

На днях одна з брил впала на відпочивальників кафе.

"На днях одна з брил льоду впала на дах кафе, що поруч та пробила його. В той час на літньому майданчику кафе перебували відпочивальники, які ледве не отримали тяжкі травми. Якби не дай Бог брила впала на голову, хто б відповідав?" – повідомила автор.

Жінка просить вжити заходів та зобов’язати власника 3-го поверху або людей, які є відповідальними за дах будинку, зробити необхідний захист від падіння бурульок та брил, так як, наразі, лише власники кафе повинні витратити близько 4 тисяч гривень на нове накриття, а згодом можуть поплатитися і життям відпочиваючі закладу, або ж просто перехожі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого тупо роздавати дозволи на реконструкцію дахів і будівництва мансард.Нехай відповідають і ті що дають такі дозволи!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні