«Хороше заробив хлопець», – лучани про надбавку радника міського голови

8
2
«Хороше заробив хлопець», – лучани про надбавку радника міського голови
У соціальних мережах лучани активно обговорюють блискавичне преміювання Луцької міської ради за вислугу для радника міського голови Ігоря Поліщука. «Мешканці» луцької вулиці Лесі Українки розповідають, що знають пана Ігоря, адже «він тут часто ходить». «Хороше заробив хлопець, – зітхає жінка-продавчиня. – Нам би хоча б дві пенсії…»

Нагадаємо, що виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт підписав розпорядження про преміювання працівників Луцькради за грудень 2018 року.

Інтернет-видання «Волинь24» провело опитування серед мешканців Луцька про те, чи знають вони, хто такий Ігор Поліщук? Що він зробив для міста? Яке ставлення у лучан щодо премій радника у розмірі 230 відсотків?

Валерій:

«Знаю його. Вони усі такі народні слуги, що хоч до заду прикладай. Трохи про нього читав, трохи «Аверс» дивився. Для міста щось-таки робиться, не знаю, яка його доля в цьому. Не скажу, що міська влада нічого не робить. А от атмосфера в країні взагалі ніяка. Тут така політика: якщо їм не дати, то вони будуть красти. Вони живуть в палацах, мають по декілька машин… Поліщук фактично ні за що не відповідає, але знайшов свою нішу і «чирикає» там».



Сашко:

«Я не знаю, хто такий Ігор Поліщук. Я вже не дивуюсь, коли чую про подібне. Йдеться про радника міського голови, а що говорити про Верховну Раду? Там мільйони на цьому заробляють. А що з цим робити? Риторичне питання, на яке ніколи ніхто не дасть відповіді».



Андрій:

«Не знаю, ніколи не чув навіть про такого. Такі надбавки трохи неправильно виплачувати людині, яка на посаді радника міського голови. Це чималенькі суми!».



Олександр:

«Я не тутешній, не знаю про такого Ігоря Поліщука. Як на мене, це неправильно, якщо він всього лише радник. Корупція є корупцією. Її не можна вивести. Поліщука також не можна вивести на чисту воду. Корупційні схеми існують не тільки на місцевому рівні. Уявляєте, що буде, якщо підійнятися вище?!»



Оксана:

«Не знаю такого. Не цікавлюсь політикою. Є питання, які є більш болючі за надбавки радника міського голови. Мої батьки отримують пенсії у розмірі 2000 та 1400 гривень, а зарплатня радників мені не цікава. Можливо, їхні надбавки не такі й великі. Кожен вирішує сам для себе: багато це чи мало. А нашим українцям скільки не дай, то їм мало».



Віталій:

«Поліщук? Біля мера? Він з «УКРОПу»? У нас таке існує не лише в Поліщука. Не знаю, що навіть і сказати. Це свинство! Стосується не лише Поліщука, а всього управлінського апарату!»



Борис:

«Крутиться в голові, хто такий той Поліщук. Бачив у «Фейсбуці». Я так і подумав, що це якийсь політик. Оскільки я його відразу не згадав, то, очевидно, небагато він і зробив… Не настільки відома людина! Не так це ще й багато 200 відсотків, і по 800 відсотків собі додають. Звичайно, що це не правильно».



Валентина:

«По телевізору його бачила. Він хороший чоловік. Хай собі отримує ті надбавки. Аби нам хоча б трошки додали…»



Федір:

«Прапор йому в руки. Бог все бачить. Думаю, що він повинен отримати «срок», а не надбавку».

Софія:

«Радник міського голови. Що він зробив? Та нічого він не зробив? Він тільки командує. Руками він нічого не робив, можливо, щось головою хіба. Скажіть, будь ласка, що за посада така – радник? Хай вони подавляться своїми грішми і надбавками! Не хочу я про них говорити. Я – людина з вищою освітою зі стажем понад 40 років, заслужений вчитель України, отримую пенсію три тисячі з половиною гривень з жовтня минулого року у той час, коли він отримує неабиякі надбавки! Я все життя працювала, працювала, працювала і з того нічого не маю. У мене були гроші, певні заощадження, нова влада все забрала у банках. Нажилися на нас! Та ну їх! А за що Ігор Поліщук повинен отримувати такі гроші? За що?»

Єлизавета НАХАМЕЦЬ («Волинь24»)









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто це такий,цей Поліщук?
Відповісти
За час роботи Поліщука на цій посаді для міста зроблено багато ( дороги,парк,зупинки,сквери).Луцьк стає комфортним містом як для мешканців так і для гостей.А різні звинувачення будуть,всім не догодиш.
Відповісти
З однієї сторони_це позитив.Пустовіт своїми діями топить і себе,і Поліщука,і Укроп.Ми,лучани зробимо свій вибір під час виборів до місцевих рад.
Відповісти
Він нас усіх в сраці бачив, можемо писати, скулити, але стане мером і буде премію (без лівих грощей за землю і різні об"єкти) лопатою загрібати, а ви по 2500 пенсіх маєте і мовчіть, бо це ж наш бОГ...
Відповісти
радники це коли начальник тупий і не компетентний то набирає собі їх, але вони ще дурніші за його
Відповісти
Усім світить стаття - Організована злочинна банда
Відповісти
Видно який в нас лохторат :( Тому так і живемо :( "Хороший хлопець, нехай отримує але і нам хоч трохи..." М-да - тут додати немає чого :( Довго ще Україна у такому лайні буде і з такими Полішуками і з такими людьми хто так говорить і не думає, головне нам троха, а далі... тому те трохи і маєте...!!! Просто жах! :(
Відповісти
Ми, лучани самі проголосувавши за Укроп привели до влади хапуг і брехунів, тому потрібно наступним разом бути пильними - цинічному Укропу не місце в системі керівництва міською громадою. А Поліщук взагалі добре влаштувався - як радник ні за що не відповідає, а лише красується у всіх новинах Аверсу і підконтрольних Палиці інших брехливих засобах інформації. І звичайно обурює що такий трутень отримує найвжчий відсоток премії зі всіх працівників міськради. Було би правильно якбивін повернув ці кошти у міський бюджет, або передав якійсь бідній сімї. Але він якраз цього не зробить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні