Юний волинянин переміг з проектом на честь загиблого атовця. ВІДЕО

0
-16
Юний волинянин переміг з проектом на честь загиблого атовця. ВІДЕО
Назарій Прокопчук із Камінь-Каширщини здобув призове місце на всеукраїнському конкурсі з ІТ проектів та кіберспорту серед молоді віком до 18 років.

Про це пише газета "Волинь".

Під час фінального етапу всеукраїнського конкурсу – захисту проектів — на огляд суддів, серед яких були кращі фахівці провідних ІТ-компаній України, він представив власну роботу – ЗD-проект шкільної пам’ятної Алеї на честь земляка, загибилого воїна АТО Сергія Приймака. Ця робота отримала перемогу в конкурсі проектів, організованому Волинським лісоуправлінням, і вже втілена в життя.

"У кожній місцині є хоча б одна видатна особа. Це може бути письменник, конструктор, герой або просто хороша людина. Таким діячам, зазвичай, і присвячують сади, будівлі та різні пам’ятники. Ця традиція не оминула і наше село. В честь воїна-героя Приймака Сергія, який віддав своє життя для того, щоб зберегти наше майбутнє, була висаджена алея", – розповів Назарій.

Тато Назарія Роман Петрович працює директором загальноосвітньої школи села Полиці. Він також їздив з сином до столиці, аби його підтримати. Розповідає, що хлопець давно захоплюється компютерною графікою, ландшафним дизайном, а ще любить природу й мріє вступити до лісівничого вузу. Таке бажання в Назарія зародилось в шкільному лісництві, що успішно діє при школі за підтримки колективу лісопідприємства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні