Юні волинські дзюдоїсти привезли з Тернополя вісім медалей

0
0
Юні волинські дзюдоїсти привезли з Тернополя вісім медалей
Юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо» 23 грудня взяли участь у Відкритому чемпіонаті міста Тернопіль з дзюдо серед юнаків та дівчат.

Всього у чемпіонаті взяли участь більше 200 спортсменів з різних областей та міст України, – інформує прес-служба Шацької РДА у "Фейсбуці".

За результатами чемпіонату наші дзюдоїсти успішно виступили в запеклих сутичках і зайняли такі місця: 1 місце – Назар Горніч (с.Голядин), Назар Самолюк, Назар Положевець, Самолюк Анна; 2 місце – Іван Корнелюк, Денис Федчишин, Роман Самолюк; 3 місце – Захар Зеленько.

Спортсменів до змагань готували тренери Шацького СК «Торнадо»: президент спортивного клубу Роман Самолюк, віце-президенти спортивного клубу Ігор Самолюк та Олексій Писачук.

Окрім участі в чемпіонаті з дзюдо, юні спортсмени також отримали незабутні враження від проведеної екскурсії Тернопільщиною, зокрема, вони відвідали Свято-Успенську Почаївську Лавру, Джерело Святої Анни, Дубнівський замок та багато інших місць.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні