У селі під Луцьком дитсадок перейде на 12-годинний робочий день

0
2
У селі під Луцьком дитсадок перейде на 12-годинний робочий день
Дошкільний підрозділ Княгининівського НВК перейде на 12-годинний робочий день.

Таке рішення прийняли під час засідання сесії, – повідомила Юлія Сусоловська на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Так, з 1 січня 2019 року дошкільний заклад працюватиме з 07.30 до 19.30.

Також під час засідання сесії затвердили порядок встановлення батьківської плати за харчування дітей в закладах освіти Княгининівської сільської ради.

Відтак, перебування у дитячому садочку коштуватиме 35 гривень в день. З них 40 % (14 гривень) сплачуватимуть батьки, решту 60 % (21 гривня) за рахунок місцевого бюджету. А для дітей з багатодітних сімей батьківська плата буде меншою на 50% і становитиме 7 гривень.

"Звільняються від плати за харчування в закладах освіти діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах), діти із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», діти учасників антитерористичної операції та учасників бойових дій, діти-інваліди", – зазначила Юлія Сусоловська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні