Рятувальники повідомили подробиці займання автобуса на Волині

2
8
Рятувальники повідомили подробиці займання автобуса на Волині
З'явилися подробиці займання автобуса, що їхав до Польщі.

У вівторок, 25 грудня, о 02:54 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому автобусі "Неоплан" на трасі Ковель – Київ біля зупинки села Мар’янівка Ковельського району.

Про це повідомляє на своїй сторінці у "Фейсбуці" начальник сектору зв'язків зі ЗМІ головного управління ДСНС у Волинскій області Володимир Нестеров.

До місця події направили два пожежні автомобілі управління ДСНС у Волинській області, а також пожежний автомобіль місцевої пожежної охорони села Радошин.

Нагадаємо, поблизу Ковеля під час руху загорівся пасажирський автобус, який їхав з Ковеля до Варшави.

"Автобус прямував за маршрутом "Київ – Варшава", на момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє чоловік екіпажу)", – пише Нестеров.

"Люди самостійно залишили транспортний засіб до прибуття вогнеборців. Для гасіння полум'я рятувальники застосували спеціальні пожежні водяні стволи з використанням піноутворювача. Горіння ліквідували о 4:02", – стверджує речник управління ДСНС України в області.

Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав.

"В результаті пожежі знищено внутрішнє облицювання автобуса, відсік двигуна, деякі речі та документи водіїв та пасажирів", – інформує Володимир Нестеров.

Причину пожежі встановлюють.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Піною там і не пахне?
Відповісти
Як це: "повідомили подробиці займання" і "причину пожежі встановлюють"
Ви нічого не попутали? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні