У Ковелі зможуть народжувати у воді

3
0
У Ковелі зможуть народжувати у воді
У Ковельському пологовому будинку відкрили оновлений сучасний пологовий зал.

Особливістю є наявність в ній зручної ванни, що дає можливість народжувати у воді, або ж прийняти теплу ванну в першому періоді пологів, щоб полегшити біль, - повідомляє Ковельське МТМО у Фейсбуці.

"Добре відомо, що теплий душ чи ванна відносяться до немедикаментозних методів знеболення пологів й допомагають розслабитись в період "розкриття".Робимо все, щоб зробити мить вашої першої зустрічі з малюком ще приємнішою й пам’ятнішою", - повідомляють медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво скільки буде коштувати... В Ковелі не встиг лягти суми внікуди вилітають. Одноразові набори не завжди використовують(для породіль), а відкупляти треба, бо Жанка(ст. акушерка) не нажреться! Палати в фізіологічному відділенні ужасні, а гроші не малі !
Відповісти
народжуй у баби повитухи, і жанка буле в прольоті
Відповісти
За Жанку не треба заступатись. ТАКА і з повитух знайде як здерти! А ти поїдь зароби гроші в Польщі на роди жінці, потім вивалиш їх і знову поїдеш, а жінку з малою дитиною залишиш, бо ж треба заробляти, щоб сім'ю на ноги ставити
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні