На волинському кордоні затримали француза із наркотиками. ФОТО

0
4
На волинському кордоні затримали француза із наркотиками. ФОТО
У пункті пропуску Устилуг під час повного митного огляду автомобіля волинські митники виявили у громадянина Франції припаси наркотичних речовин.

Їх чоловік намагався вивезти з України до Польщі, розклавши у різні місця серед особистих речей, - пише "Конкурент" із посиланням на прес-службу волинської митниці.

Зокрема, прихований у багажнику тюбик білого кольору з написом виробника "Канабіс Амстердам" містив речовину білого кольору вагою брутто 9,40 г. У чорному поліетиленовому згортку в одязі була захована порошкоподібна речовина темно-зеленого кольору вагою 4,69 г. Один поліетиленовий пакетик з речовиною білого кольору вагою 9,33 г іноземець намагався непомітно викинути у смітник.

Припаси наркотиків вилучені посадовими особами управління протидії митним правопорушенням Волинської митниці ДФС. Правоохоронцям надіслано повідомлення про діяння, що може містити ознаки злочину за статтею 305 Кримінального Кодексу України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні