Школою вирішили усі дірки заткнути: педагоги інтернату на Волині про рішення депутатів облради

0
4
Школою вирішили усі дірки заткнути: педагоги інтернату на Волині про рішення депутатів облради
Іваничівську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат реорганізують шляхом приєднання до Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки».

Таке рішення депутати підтримали 20 грудня під час засідання сесії Волинської обласної ради.

Коли питання школи-інтернату розглядали на сесії, Волинську обласну раду пікетували педагоги закладу.

Відео UA: Волинь



Як пише видання «БУГ» екс-директор школи-інтернату Людмила Лазаренко-Штикало вважає, що за рахунок коштів, які передбачалися на навчальний заклад, мають намір закрити фінансові «дірки» в області.

«У нас будуть збори з цього приводу і ми будемо вирішувати, як далі маємо поступати. Реорганізація неминуче призведе до закриття. Чому саме нашою школою з такою історією закривають дірки? Тут працюють молоді люди, в кожного проблема сімейна за плечима. Усе, що говориться про місця, які збережуться – ми в це не віримо, в ці казки. Мою долю спочатку вирішила комісія у складі 5-ти чоловік, а тепер взялися за школу. Це підкилимні рішення, кулуарні інтриги, можливо, політичні», – відзначила Людмила Лазаренко-Штикало.

Нагадаємо, нещодавно батьки учнів та колектив школи-інтернату написали звернення до депутатів Волинської облради щодо ситуації, яка склалася навколо навчального закладу, з проханням забезпечити його подальше функціонування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні