На різдвяному ярмарку у центрі Львова стався вибух: є постраждалі. ФОТО

6
3
На різдвяному ярмарку у центрі Львова стався вибух: є постраждалі. ФОТО
У суботу, 22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух, попередньо внаслідок інциденту постраждало четверо людей.

Про це повідомляє «Твоє місто».

Повідомляють, що було чути три вибухи, ймовірно вибухнув газовий балон. Стовп вогню досягав 20 метрів. За свідченнями очевидців, кілька осіб отримали опіки, їм надали допомогу.

За словами речника ДСНС Львівщини Віталія Туровцева, станом на 13:36 пожежу локалізовано. Причину загоряння встановлюють. До ліквідації залучили 18 рятувальників та три одиниці спецтехніки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось такі г@мняні балони торгує нова лінія і епіцентр
Відповісти
Пора повертати владу народу від узурпатора жида-крадія порошенка!!!Яке празднування з мізерною обкраденною пенсією оСсучасником-крадієм підром порошенком??? Необхідно організувати законну посадку вальцмана на нари за крадіжки пенсій в пенсіонерів !!! Петько порошенко краде мільядами гривень і цю мерзоту не карають падлюки! де справедливість? українські песіонери стали жертвами режиму пенсійного крадія мерзенного петра порошенка "оСучасника" непроіндексованних 1487гривневих пенсій нижче прожикового рівня 1998гривень в Україні стали пенсіонери українці,білоруси, вірмени та грузини. Усі вони увійшли до меморіалу одурачених за мізерну пенсійну залежність. І стало вже недоброю традициєю порошенку обкрадади всих пенсіонерів........Зловмиснику петру порошенку потрібно до 0 секунд, аби обікрасти пенсії у пенсіонерів... з нас соки вичавлює Прожитковий мінімум 1900гр. а мінім.пенсія 1487гр.-хіба це росія дає нам таку мізер-пенсію? На яку неможливо вижити неголодаючи! При януковичю я мав пенсію 300доларів (коли долар був 7гр.) А тепер переворотний президент-крадій пенсій мерзотник петро порошенко краде щомісяця з моєї пенсії по 220доларів а мені залишається 80доларів (по курсу гр.-дол.). Петра порошенка за крадіжки на нари!!!!!!
Відповісти
На жаль того підара охороняє ціла армія сбу. Замість того щоб стежити за генералами які підривають артсклади по всій Україні, і списують все на путіна. Пороха ми не дістанемо, тож хай будуть прокляті всі його діти, внуки і ті гроші які він накрав.
Відповісти
кремлівські троляки повилазили і гонять на НАШОГО українського президента.
Відповісти
Президент не український, а жидок злодійкуватий. На посту президента перебуває незаконно. А тобі дідо бажаю хряпати побільше вонючих батончиків рошен, і залишатись вірним псом підарашенка.
Відповісти
Задача ПОЦів - убивати усе не жидівське!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні