У Луцьку в трансформаторній будці знайшли труп молодого чоловіка

3
0
У Луцьку в трансформаторній будці знайшли труп молодого чоловіка
У Луцьку на підстанції, що на проспекті Перемоги, знайшли тіло молодого чоловіка.

Про це інформує пре-служба ПрАТ «Волиньобленерго».

Як повідомляють енергетики, у ніч на суботу, 22 грудня, у кол-центр ПрАТ «Волиньобленерго» надійшов дзвінок щодо аварійного відключення електроенергії у районі мосту над залізничним полотном по проспекту Перемоги у Луцьку.

Оперативно-виїзна бригада прибувши на місце можливого пошкодження, встановила факт проникнення зі взломом дверей у ЗТП-179 та виявила у приміщенні ЗТП тіло молодого чоловіка без ознак життя.

Диспетчер міської філії відразу викликав поліцію. Наразі Луцьким відділом поліцї ГУНП у Волинської області ведеться розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"заробітчанин" на трасформаторному маслі, чи кольоровий метал "здобувати" поліз?
Знайшов те, що судилося..
Відповісти
Як можна давати такі безглузді коментарі та робити дурнуваті висновки? Їх же можуть читати близькі та рідні хлопця. Обставини його смерті дуже дивні. Хлопець був оперуповноваженим УПРАВЛІННЯ ЗАХИСТУ ЕКОНОМІКИ У ВОЛИНСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДЗЕ НП УКРАЇНИ
Відповісти
Не пишіть ехінею,якщо нічого не знаєте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні