Екс-дружина судді-мільйонера подарувала сину напівзруйнований будинок у Старому місті

2
-7
Екс-дружина судді-мільйонера подарувала сину напівзруйнований будинок у Старому місті
Екс-дружина судді-мільйонера подарувала сину напівзруйнований будинок 18 століття у Старому місті. Луцькрада надала дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості.

Про це стало відомо сьогодні, 21 грудня, під час засідання 51-ї чергової сесії міської ради, пише "Волинь Online".

Депутати погодили проект рішення про надання громадянину Івану Вадимовичу Торчинюку дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Плитниці, 7 (площею 0,1610 га) у зв’язку із переходом права власності на об’єкти нерухомого майна від громадянки Торчинюк Наталії Володимирівни за договором дарування від 20.04.2018 № 535.

Іван Торчинюк – син судді-мільйонера, екс-голови Господарського суду Рівненської області Вадима Торчинюка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І невдовзі там намалюється новобудова.
Відповісти
Ви мені поясніть, як вона отримала цей будинок у свою власність, якщо він 18століття.Це має бути пам'ятка архітектури. Яка ж в нас продажна і корумпована міська влада, якщо таку річ і віддали тим хто більше дав бабла. Чому вони з Рівненської обл.мають власність у Волинські й обл.,може краще було б відновити даний будинок і заохотити туристів на відвідування, які б залишали гроші в нашій казні. А взагалі, можна зі Старого міста зробити культурний осередок але немає нормального керманича, який би навів порядок, а люди б хорошого господаря міста підтримали.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні