На Волині заборонили використовувати російськомовний культурний продукт

3
-3
На Волині заборонили використовувати російськомовний культурний продукт
У Волинській області заборонили використовувати російськомовний культурний продукт.

Про це повідомляє "Громадське".

Відтак депутати проголосували за заборону російського культурного продукту у будь-яких формах на території Волинської області до моменту повного припинення окупації території України.

Також депутати доручили створити робочу групу, яка б роз'яснювала механізм роботи мораторію та рекомендували місцевим радам області ухвалити аналогічні рішення.

Аналогічне рішення вже ухвалили на Львівщині та Житомирщині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що це означає?
Відповісти
А в Ковелі на Привокзальному ринку жіночка з центрального ряду що продає годинники завжди крутить руську попсу. Как упоительни в Расеи вечера!постійно!- Ніхто не може дати ради, бо синочок в неї служить в поліції. Я бачила як плакала жіночка що зробила їй зауваження. Бо продавщиня сказала що війни у нас нема, а у тої видно хтось був на фронті, а може й загинув.
Відповісти
І правильно зробили'
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні