--> З коштів на добудову Волинського перинатального центру забрали 17 мільйонів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З коштів на добудову Волинського перинатального центру забрали 17 мільйонів

0
-2
З коштів на добудову Волинського перинатального центру забрали 17 мільйонів
Із коштів, виділених на добудову перинатального центру забрали 17 мільйонів гривень.

Про це стало відомо у четвер, 20 грудня, під час пленарного засідання чергової 22-ої сесії Волиньради.

Нагадаємо, члени профільної комісії Волиньради рекомендували призначити на посаду виконувача обов’язків головного лікаря новоствореного Волинського обласного перинатального центру Ірину Горавську.

Під час обговорення бюджету, повідомили, що на добудову перенатального центру було заплановано 48 мільйонів. Однак, на засіданні постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики, вилучили 17 мільйонів.

У коментарі інтернет-виданню «Волинь24» депутат Вячеслав Рубльов пояснив, що гроші знімають тому, що у перинатальному центрі досі не укомплектований штат.

«Фінансування перинатального центру розраховане на весь рік. Відповідно, ми сьогодні частину фінансування даємо, а частину знімаємо. Тому, що ці кошти обласного бюджету. Що вони будуть лежати, що вони будуть працювати. До того ж, сьогодні штат не повністю укомплектований, а розрахунок йде в повному обсязі, по 100% штату. Якщо ці кошти все одно будуть зекономлені вкінці року, чи не варто їх на початку року використовувати», – сказав Рубльов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні